Rykter ;o (sswagg) • Rykter ;o


  Hei, søtnoser, så creepy dag i dag. Jeg logget meg inn på msn, har sjekket opp innlegger og hele pakka. Finner bare ting om meg og frekke ting, skjønner bare ikke hvorfor folk skal gidde å si at den personen som er, Anonym på bloggen til megelisee.blogg.no er meg? Hvorfor ikke spørre meg først om det er meg, i stedet for å spre rykter omkring. Er blitt lei av all styret som Elise har i bloggen sin. Ikke det at jeg er i mot henne og alt det den Anonyme personen skriver er sant, men hallo? Hvorfor blir bare et innlegg til en stor sak?

  Do not aks me, If I am mad, Cuz I am.. Er ganske sur, også føles det ut som om både vennene til Elise og Elise er i mot meg og alle kommentarene som er i hennes eneste innlegg. Jeg kan virke litt sur og ... på samme tid. Det eneste jeg har å si er at hvis dette forsetter, så '' do not talk to me, talk to my hands, because my face really DONT care anymore'' Noe som irriterer meg blir som sagt til slutt oversett. Just saying.. Og har du noe i mot meg, si det face to face i stedet for å være tøff bak data-kjermen og i (In Real Life), tørr du ikke en shiit. Bad Luck to you..

   ♥ What are words ♥

  -  xoxo sswagg  kommentarer til "Rykter ;o"

  Suzanne N

  26.03.2012 kl.16:02

  Føler med deg, sweetie ♥

  maria

  27.03.2012 kl.15:45

  Dakar deg :/

  Fast Leser

  27.03.2012 kl.17:27

  Oi da, ganske støgge kommentarer i hennes blogg, men det er kanskje ikke verdt det å skylle på deg, når de ikke har et eneste bevis om den ''lille saken'' Kanskje ikke liten sak for henne, men for deg som blir beskyldt ;) Between, kul blogg.

  Maria <3

  27.03.2012 kl.21:00

  Så dårlig gjort!stakkar deg ! Luæykke til videre<3<3

  Joyce

  28.03.2012 kl.15:23

  ENIG, enig, enig, atter enig! Med deg, sswagg ;))

  MegElisee

  28.03.2012 kl.17:39

  Det er ikke en stor sak for meg... Er over det nå og skal fortsette... Jeg tror ikke det er deg Sswagg, har ikke beskyldt noen for det, det tar de på eget ansvar...

  Det var min kommentar:)


  legg igjen en kommentar...

  SSWAGG:


  OM MEG: -Meg-Følelser-Historie-Alt og Ingenting-Quotes-FAQ- Wehearit-

  KATEGORIER:

  ARKIV:


  hits