Random Life [2] (sswagg) • Random Life [2]


  Forsettelse følger..

   

  Det har gått 3 dager uten å ha få snakket med Lisa, jeg bare skjønner ikke hva som foregår.. Kanskje de er sammen nå, og det er forsent av meg å prøve meg på Marius. Noe er galt, jeg må finne ut av det, tenkte jeg inni meg, og tankene bare surret omkring. Jeg prøvde å logge på facebook, for å sjekke hva som er nytt der, det gikk ikke 2 sekunder før noen sa hei til meg og sendte meg en link med det stort bilde der Lisa og Marius holdt hånd i hånd. Jeg reargerte lite da, fordi jeg fikk linken av min ex kjæreste, hvorfor han? Åh.. jeg hater virkelig den måten folk vil gjøre andre sjalue.. Jeg prøvde å sjekke opp online lista mi, Lisa og Marius var på.. som alltid. Akkurat må bryr jeg meg ikke så mye om Marius, vil heller få litt ord med Lisa..

  *Facebook samtale*

  - Hei, skrev jeg til Lisa. Hun svarte etter 15 minutter's tid, jeg ville heller ikke mase så mye på henne, men irritert var jeg.

  - Hei, skrev hun med dette smile fjeset; o.e  ...Jeg skjønte med en gang at hun ikke var så interessert i å snakke med meg lengre.

  - Hvorfor henger ikke vi sammen lengre, fint bilde av deg og Marius forresten.. Lite hyggelig å ikke ringe meg bare fordi du henger med andre venner. Hva faen er det du tror du holder på med? Kan du i det minste si meg hvorfor du er så care? Se og heng deg, Lisa.. 

  - Åh, du må alltid leke leik, forran guttene.. Kan ikke du bare slutte å innblande deg i mine problemer, ja kanskje jeg skal gå å henge meg. Skjønner bare ikke hvorfor jeg og du har vært venner siden barnehagen. Du kvalmer meg opp... 

  - Bitch! sa jeg og logget meg ut av face.

  [Noen timer senere]

   

  *Riing*

  Åh.. mobilen min ringer o.o Og det er Marius, av alle folk? Marius, hva skal han med meg klokken halv elleve om kvelden.. 

  - Ja hallo, du snakker med Embla. Svarte jeg kjapt for å bli ferdig med det.

  - Ja, har du sett innlegget som Lisa publiserte på facebook eller? Du burde se det selv, damn girl. Sa han og lo..

  Jeg slo av mobilen min, slik at ingen kunne ringe meg for sikkerhetsskyld. Kanskje jeg burde se det Lisa har publisert på facebook, lenge siden hun har publisert et eneste innlegg på face liksom. Jeg fant fram pc'n min og logget meg inn på face. H..Hv..Hva i.. ?!?

  OMG!!!

   

  Mer av historien?

  - xoxo sswagg  kommentarer til "Random Life [2]"

  Fast Leser

  06.04.2012 kl.22:20

  MER

  Miriam

  06.04.2012 kl.22:33

  Mer, drit bra historie

  Sara

  06.04.2012 kl.23:03

  Mer :-D

  Gween

  06.04.2012 kl.23:27

  meer

  Marta og Irene

  08.04.2012 kl.21:25

  MER!!


  legg igjen en kommentar...

  SSWAGG:


  OM MEG: -Meg-Følelser-Historie-Alt og Ingenting-Quotes-FAQ- Wehearit-

  KATEGORIER:

  ARKIV:


  hits