Random Life [3] (sswagg) • Random Life [3]


  Forsettelsen føler..

  Samme dag farget jeg håret mitt til svart, for at ingen skulle kjenne meg igjen.. Det er ingen vits å være fake blondine heller, er det? Kanskje jeg burde prøve å gå til Lisa, for siste gang før jeg banker ned hodet ut av henne. Jeg hadde mobilen min på denne gangen, jeg kan forsatt ikke tro det, det som står på facebook. Og hun endret samtalen til en liten uskyldig gris, hun pønsker på noe og det skal hun få, uansett hva.. Kommer ingen til å stoppe meg. Bitch

  *Riing*

  Jeg ringte på døre deres, jeg har liksom stått her i en evighet og ingen kommer og åpner døra. Bak meg kan jeg høre fnise lyd, hvem kan det være tru? Selfølgelig, Marius og Lisa..

  - Hva er det du gjør her da Embla? Forever alone eller? sa lisa og lente seg til Marius og kysset han.. Jeg hadde ikke ord, jeg begynte å skrike, det værste var det at jeg faktisk sa hemmeligheten om Lisa og Markus, en i klassen. De hadde klina noe jevlig for ikke så lenge siden..

  - Lisa.. sa stemmen min skjelvende. Når jeg gråt.. Liker ikke du Markus da, du og han klina for ikke så lenge siden, så er du og Marius blitt sammen? Awkward.. for en liten hore må jeg jammen si. Klarer serr ikke å passe på deg selv og dine følelser, du går fra gutt til gutt. Bitch, and you heard me, right? 

  - Catfight eller? Du pønsker på noe stort, horemor. Sa hun og lo seg i hjæl. Jeg kom nermere Marius og Lisa, i det jeg skulle si noe kysset Marius meg.. drama gutt han han blitt siden fjor sommer. Gutter -.-

  - Whate the ... ?!? Oh no, you did not. Sa hun og sprang i fullfart inn og skrek. Jeg så meg omkring for å se om noen hadde sett oss kysse, men det var ingen der. Han tok meg i handa og sa.

  - Jeg beklager for å ha vært så kjipt mot deg, de siste dagene. Etter en stund sa han; - Jeg og Lisa bare hang sammen, jeg var ikke sammen med hun.. vi var bare litt gode venner, hvis du trodde at vi hadde blitt noe mer, så trodde du feil. Jeg faller aldri for jenter som henne, jeg tok henne som en venn, det var ingenting mellom meg og Lisa, stol på meg. Jeg så opp på han, de brune øynene og det triste fjeset. Kanskje det var jeg som burde beklage. Tenkte jeg inni meg.

  - Du har også farget håret ser jeg, det passet det. Sa han og ga meg en klem, han var god og varm, kan ikke tro at Marius, den kjekkeste gutten i klassa ga meg en klem. OMG!!!

  - Takk svarte jeg tilbake og ga han et flørte blikk ;''3 

  - Skal vi stikke eller? spurte han meg, det hørtes ut som han var for ivrig til å komme seg hjem før klokken halv ti. Jeg så opp på han og sendte han et blikk som betydde ''Ja, vi kan stikke nå''

   

  Mer av historien?

  - blogges, xoxo sswagg :)  kommentarer til "Random Life [3]"

  Sara

  07.04.2012 kl.09:31

  Meeer, blir hekta ;-D

  sswagg

  07.04.2012 kl.09:52

  Sara: Takk for at du gidder å lese mine historier Sara snupp ?

  Marta

  07.04.2012 kl.10:13

  Mer!!

  Pål

  07.04.2012 kl.10:14

  Fin Historie Du, MVH. Stor Bamseklam Fra BL2 (Pål) <33 xDD

  Miriam

  07.04.2012 kl.10:17

  Kul, mer (:(:

  Chremk

  07.04.2012 kl.10:32

  Kjempe bra historie

  MvH Chremk
  mer !! <3

  Carmen

  07.04.2012 kl.21:26

  Mer!


  legg igjen en kommentar...

  SSWAGG:


  OM MEG: -Meg-Følelser-Historie-Alt og Ingenting-Quotes-FAQ- Wehearit-

  KATEGORIER:

  ARKIV:


  hits