Random Life [4] (sswagg) • Random Life [4]


  Fortsettelsen følger..

   

  Som dere sikkert vet har jeg og Marius henget sammen i byen, drit mye, sånn ca. 2.. 3 ganger om dagen. Jeg tror det er noen mellom meg og han, men jeg er ikke sikker om jeg tørr å spørre han om vi er det allerede for han sier at jeg kanskje er den perfekte for han og han tar meg i handa når vi henger med vennene hans. Jeg trenger hjelp til dette.. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, har mistet venner og greier, ingen å ringe til, bare Marius. Tar opp mobilen og taster nr til Marius, håper jeg lykkes ;''3

  *Riinger*

  ... 2.minutter senere.

  - Hei, Marius i mobilen, snakker jeg med, Embla? ;D Jeg kunne føle det på meg at han smilte, via mobilen.. men er enda usikker.

  - Ja, Embla her, jeg lurte.. i det sjeg skulle si ferdig setningen min, avbrøyt en lyd i rommet hans, jeg kunne høre det helt hit. Det var moren hans, som snakket.

  ''Marius, du har besøk av Lisa eller hva hun jenta heter, du har besøk. Avslutt samtale med den du har'' Sa moren strengt og lukket døren hardt. Åh... hvorfor nå? Hva er det Lisa vil med meg og han? Kan ikke hun bare la meg være og nyte min tid. Hun kan bare drite i... for en engel barn hun er! Åh.. hun har serr mistet en del av hjernen sin, hun har kanskje gått glipp av n.fag når vi lærer om hjernen. Gaaaad, hun skal få bank!

   

  Det tok ikke langt tid før jeg hørte en dør åpne seg inn i rommet til Marius..

  - Embla, jeg må dra, jeg har fått besøk. Snakkes senere. Ok? Jeg lover, glad i deg <3

  - Ehøh..Åhja.. hvem er det som kom på besøk, du skjønner jeg skulle si deg noe viktig. Men det er greit om du ikke vil si det. Sa jeg som om jeg ikke visste hvem som var besøket hans..

  - gfhph.. Det er en kamerat, men snakkes, hade!

  Også la han på, uten at jeg fikk svare han tilbake. Gutter >.<  Kan de ikke i det minste prøve å ta hennsyn, jeg må dit nå.

   

  *En time senere*

  Jeg måtte gå helt til han, det tar omtrent et kvarter å gå.. nå er jeg der i vært fall, det har blitt litt sent å vende tilbake har allerede ringt på døren. Såh.. jeg burde lykkes. Innendørs kunne jeg høre latter og skritt komme nærmere døra. Åh.. si at det er han.. 

  - Hei, du igjen? sa han og faket smilet litt, han snakket med munnen lykket som om han ikke ville snakke til meg mere. Lisa kom etter en stund, Bitchen..

  - Hei :)

  - Hva vil du her, sa Lisa og lo seg i hjæl!!!

  - Hvordan kunne du, Marius... så alt dette var bare en spøk?!?

  - Embla jeg beklager, å måtte lyge til deg i mobilsamtalen vår, sorry :\\

  Jeg kunne ikke holde ut lenger, så sprang jeg hjem igjen. Hvordan kunne han gjøre noe sånnt mot meg? Og hvorfor akkurat meg..

  ... Da jeg kom hjem, kastet jeg meg i sengen. Pappa var i staua og ble sjokkert da jeg bare kom som et lyn for han. Og klokken var bare halv åtte.. det var kanskje rart for han å se meg igjen så tidlig. Han pleier bestandig å se meg hjem klokken halv tolv, noe lignende. Jeg fant opp mobilen min og ringte mamma, som var på jobb.. Håper hun svarer meg, jeg savner henne sånn!! Jeg klarer meg ikke uten mamma, nå trenger jeg henne.

  *Riing*

  - ...M-ma-mma? sa jeg skjelvende.

  - Åh, vennen, hva er det som har skjedd med deg, puusen miin? Si alt sammen <33

  - Du skjønner ikke, du må komme hos pappa nåå! Eller så tar jeg buss til deg om du ikke kommer, jeg trenger deg NÅÅÅ!!!

  ... Mobilen min ringer fra et annet sted. Hvem er det nå da?

  Marius o.o du kan glemme å se meg igjen. Jeg klappet igjen mobilen min og sjekket hvor mye klokken var, det var ikke melding jeg skulle til å sjekke, men så hadde jeg allerede fått 2 meldinger av forskjellige folk, jeg gidder ikke mere av dette dramaet. F.M.L

  Q: Mer av historien?

  - xoxo sswagg

     kommentarer til "Random Life [4]"

  Miriam

  08.04.2012 kl.21:23

  kul historie, mer!!

  Marta og Irene

  08.04.2012 kl.21:23

  mer av historien ;-D

  Fast Leser

  08.04.2012 kl.21:28

  MER (:
  mer !!

  julianneisabell

  08.04.2012 kl.23:01

  mer :)

  Joyce

  09.04.2012 kl.10:34

  men du kanskje du burde ta bilder av deg selv og skriv om hverdagen og ka som skjer ikke at hisorie er kjeddelig azza de er bra :)

  Debora.Nyembwe

  06.05.2012 kl.00:30

  Flere His, dør av spenning xP

  Maria

  08.05.2012 kl.21:44

  mere historie!!!!!!!!!!!!! (:


  legg igjen en kommentar...

  SSWAGG:


  OM MEG: -Meg-Følelser-Historie-Alt og Ingenting-Quotes-FAQ- Wehearit-

  KATEGORIER:

  ARKIV:


  hits