5 Ting som kan være irriterendes (sswagg) • 5 Ting som kan være irriterendes


  Skulle gjøre dette her på en videoblogg, men det ble ikke så jeg måtte skrive forhånd. Liker å skrive så jeg har ikke noe i mot det. hehe, enjoy!

  1. Ting som serr kan irritere meg er at når en gutt sier; Jeg er glad i deg, flere ganger og han smiler til deg. Også etter noen dager overser han deg totalt som om han verken skjenner deg, og så kommer han med en unnskyldning som du overhodet kommer til å tro på om at han vil bare være din venn og ikke noe mer. Not more liksom? er lei av at gutter skal gå rundt å tro at hver og en jente de ser. Er det som om tankene forteller dem om at ''Jeg kan skaffe meg damer på null komma niks'' . De trenger mer naturfag, der lærer man i værtfall litt om hjernen.. der er all kunnaskap.

  2. Fjortis blogger? Gaad, pass på deg selv, om folk bare skriver: <3, ;''3, x''3, ^^ ++ så er man ikke fjortis fordi, one thing, don't judge me if you dont know me, bich.. folk får da lov til å blogge slik de vil blogge, eller skrive på den måten de er vant til.. noen folk er så skapt for å dømme andre UTEN grunn.

  3. Føler du at noen ganger folk snakker om en ting de skal 24/7 liksom? Det kan være sååh irriterendes, uansett hvem det er som snakker om det hele tia.. de må da skjønne at folk blir lei av hva h*n babler om hele tia. Those people need medicine, skrivefeil og greier er ikke noe jeg bryr meg om. Hvis du gjør, finn fram ordboka.. for min er utlada.

  4. Sminker.. jah, den delen. Haha, jeg bruker ikke mye sminke selv, så jeg har egentlig ikke så mye å si om sminke, men det finnes grenser. Du kan liksom ikke overdose deg med sminke også en annen dag helt bleik eller hva det enn skal være. I værtfall en annen dag uten sminke, det ser bare litt feil ut og unaturlig... Heller bruk sminke naturlig slik som en vanlig person ville gjort. Ikke det at du er unormal, over hodet ikke.

  5. Det med å redigere bilder bare for å fjerne kvisene eller hva det enn skulle være. Er det noe grunn i det da? Synes ikke jeg, for noen ganger kan du faktisk føle deg fri fra sminken og ikke tenke på hva andre har å si om deg. Bare lat som ingenting, ordtaket mitt denne gangen er; I'f you want bich talk, you'll get it. ;P Vell, noe burde vell folk klare.. hverdagsminke går vell ann å bruke på fest også, bare man ikke overdriver for det finnes grenser her i verden.

  Om jeg bare hadde tia til å skrive alll slags ting som irriterer meg så kunne du ha sittet her i en uke å lest på 5 siders innlegg. Jeg kødder ikke, ring meg så får du vite det, samtalen kan vare i flere timer, glemte jeg å nevne det? Obs xP

  Ting som irriterer deg noen ganer?

  - Blogges   kommentarer til "5 Ting som kan være irriterendes"

  marit og grete

  10.04.2012 kl.18:23

  kjempebra blogg, stå på videre! :D

  Malin Beathe

  10.04.2012 kl.18:27

  enig i noe av det:)

  Mia

  10.04.2012 kl.18:30

  Enig i litt av det :-)

  AinaKH ;¤

  10.04.2012 kl.18:32

  Enig i mesteparten der ja :)

  lissi^¨¨¨^

  10.04.2012 kl.19:59

  jeg er ganske enig med det som iriterter deg , for og si det sånn når du nevner d så iriterer det meg også!

  xD

  kjempe fin blogg, hvorfor kommer ikke DU på 1.plass på topplista!

  ;)
  Enig !!

  Kan jeg vær så snill få kommentar tilbake ? Da får du en tilbake :-)

  -EmmaNailIt

  MICHELLE CARINE KOMMENTERER ALLTID TILBAKE!c

  11.04.2012 kl.15:44

  Enig i noe av det! Veldig fin blogg :D
  Søt blogg :-)

  11.04.2012 kl.19:46

  Drit bra blogg assa! Jeg digger den... Fortsett sonn snuppah! <3

  sswagg

  12.04.2012 kl.19:03

  Anonym: Takk <3


  legg igjen en kommentar...

  SSWAGG:


  OM MEG: -Meg-Følelser-Historie-Alt og Ingenting-Quotes-FAQ- Wehearit-

  KATEGORIER:

  ARKIV:


  hits